PEPPINO PAZZO KAMPENHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Peppino Pazzo Kampenhout. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 20:43 Pizza's hadden net iets warmer mogen zijn . Toch heel lekker
15 nov 2022 om 20:05 wij hebben onze bestelling mooi op tijd gekregen. Pizza's heel lekker. Wij bestellen zeker opnieuw
14 nov 2022 om 12:39 We hebben lang moeten wachten (meer dan een uur). Op zich was het lekker, maar het pizzadeeg was nog rauw aan binnenzijde (calzone) en de salade was niet echt een 'salade'
14 nov 2022 om 8:30 Na bestelling kreeg ik tel met melding dat ze pas 1u later zouden leveren en idd exact 1u later belden ze aan de deur. Pizza werd zeer gesmaakt. De filet pur niet goedkoop, maar smaak,bakwijze en groentjes erbij waren perfect. Voor herhaling vatbaar!
14 nov 2022 om 0:21 Heb 1u30 om 2 pizza's moeten wachten. Als ze bezorg werden waren ze koud, heb ze terug gestuurd en 15min erachter heb ik wel nieuwe gekregen. De pizza/het eten is wel altijd op en top bij Peppino!
13 nov 2022 om 20:59 Ze hadden gebeld dat het geen 30min ging duren, maar 1u. Wij gingen akkoord en top dat ze hadden gebeld, maar ze kwamen nog 30 min te laat. Wel spijtig
13 nov 2022 om 20:48 Pizza koud maar wel lekker van smaak
12 nov 2022 om 19:50 Zwart aangebrande doch lauw/koude cannelloni. Dat iemand dit uit zijn keuken laat vertrekken??? Warme Osso Bucco maar de bijhorende pasta: koud. 2 x Tiramisu waarvan eentje grotendeels uitgelopen. Eerste maal en nooit meer. Zeer spijtig!
12 nov 2022 om 10:22 pizza mocht iets warmer zijn, langere bezorgtijd dan op de app zelf stond wel lekkere smaak
11 nov 2022 om 19:33 2 uur wachten om dan een koude pizza geleverd te krijgen
10 nov 2022 om 11:10 pizza had iets warmer kunnen zijn
2 nov 2022 om 21:59 Mocht het betaalde supplement van 1€ rucola aanwezig zijn geweest, was het een 5 geworden voor het eten. graag jullie bestelling controleren alvorens die de deur uitgaat aub... zelf opgehaald maar aangegeven tijd werd met 15 min. overschreden