PEPPINO PAZZO KAMPENHOUT

PEPPINO PAZZO KAMPENHOUT Peppino Pazzo Kampenhout

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Peppino Pazzo Kampenhout. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 8:54 De pizza’s zijn fantastisch lekker, wij hadden pizza burrata, een aanrader als je goede pizza wil, de wachttijd loopt soms een beetje uit, maar het is het wachten waard, en je kan ze ook afhalen als je te grote honger hebt
19 mei 2022 om 21:14 De pizza was heel lekker. Alleen net iets te koud. En het is nochtans niet ver van huis , dus jammer. Maar wel heel heel lekker .
16 mei 2022 om 9:07 Eten altijd heel lekker maar bezorgtijd is erg lang. Dit keer weer 1u20 op ons eten gewacht. Foodtracker klopt ook niet want al na 50min stond er dat het restaurant bevestigd had dat onze bestelling onderweg was en snel geleverd zou worden....
13 mei 2022 om 21:54 Zéér positieve ervaring! Heerlijke gerechten, verzorgd tot in de puntjes. Hele vriendelijke bezorger. Daar bestel ik graag nog!
13 mei 2022 om 9:17 Dubbel gevoel. Snelle (40 min.) levering en lekkere pizza's maar lauw/koud en zonder de gevraagde extra's. Ook geen rekening gehouden met een opmerking rond allergieën. Krijgen wel een tweede kans.
9 mei 2022 om 11:16 Good thin base pizza, fast delivery.
7 mei 2022 om 19:55 Vooraf besteld. Levering perfect volgens gevraagde timing en vriendelijk. Bruschettas en een pizza besteld. Heel lekkere smaken, duidelijk vers en kwalitatief. Hoeveelheid meer dan genoeg. Ga ik zeker herhalen!
6 mei 2022 om 15:04 De levering kwam precies op het gevraagde tijdstip en verliep zeer hartelijk. Zoals gewoonlijk waren de pizza's keilekker en zeer vers. Dank u wel, Peppino Pazzo! Het is altijd een beetje feest als we bij jullie bestellen :-)
2 mei 2022 om 15:12 Really appreciated the récola being kindly put in a paper bag apart from the pizza to prevent it from cooking like spinach during the transport
1 mei 2022 om 20:18 Super lekker! Top!
29 apr 2022 om 0:37 Als pizzajunk is het mogelijk dat deze pizzeria tot 50 plaatsen in mijn ranking stijgt. Stonden rond corona zo goed als laatste, kwaliteit lijkt veel beter te zijn minder aangebrand. Saus is beter dan echte Italiaanse restaurants. Top deeg. Gr Sidney
24 apr 2022 om 22:28 We live literally less than 10 minutes away, the food still managed to arrive cold and it really wasn't worth the price at all. Over 10 euros for a salad that was literally 2 sliced tomatoes and some cheese on top? Seriously? Horrible.