PEPPINO PAZZO KAMPENHOUT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 379 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Peppino Pazzo Kampenhout. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 23:44 Zeer snel geleverd, lieve bezorgster, niet alledaagse variaties met véél verse groenten, ruime porties. Ik volg zeker voorgaande negatieve meningen niet en vond dit een verademing ten opzichte van de reguliere vette pizza/pitta toestanden. Voltreffer
28 jan 2023 om 20:14 Het duurde 2 uur voor mijn bestelling is toegekomen. Eten is niet speciaal. Na 23 x besteld te hebben merk ik dat ze hun leveringen niet aankunnen. Spijtige zaak.
27 jan 2023 om 20:28 1,5u moeten wachten op het eten, voorziene leveringstijd niet inbegrepen
24 jan 2023 om 20:39 Pizza livré rapidement et chaude
21 jan 2023 om 8:33 I like their pizza very much but I don’t like the way they put toppings on them. They are never even placed on them, even when I pick them up myself
15 jan 2023 om 21:20 rucola op pizza vergeten. Late bezorging en eten was koud
15 jan 2023 om 19:28 Rucola op pizza vergeten. Bezorger loopt zonder gêne gewoon door de tuin ipv via het pad.
14 jan 2023 om 21:39 Restaurant heeft ons verwittigd van een langere wachttijd dan voorzien... dat hebben we geapprecieerd en zoals altijd pizza's waren heel lekker.
14 jan 2023 om 21:22 Het duurde iets langer dan vooraf werd aangegeven maar het restaurant heeft dit meteen telefonisch laten weten om hoe laat ze werkelijk zouden aankomen
5 jan 2023 om 23:29 Good pizza. Thanks chef.
1 jan 2023 om 17:02 Heel lekker en op tijd deze keer
27 dec 2022 om 20:38 Op tijd besteld en nog +30min te laat geleverd. Wanneer ik bel beweerde ze eerst dat er geen bestelling was op mijn naam & probeerde ze me wat af te wimpelen alsof het probleem bij mij lag Wanneer het eten eindelijk geleverd was, was het lauw/koud.