PEPPINO PAZZO KAMPENHOUT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Peppino Pazzo Kampenhout. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2024 om 20:10 Meilleures pizzas du quartier… toujours un régale!
17 apr 2024 om 0:17 The pizzas were very good! Thank you
16 apr 2024 om 20:55 Eten zeer lekker en meer dan voldoende. Bezorgtijd werd 29 min gemeld. Ik kan begrijpen dat het druk is en dat er een chauffeur ziek wordt maar pas de bezorgtijd dan aan of geef een seintje. (Geleverd na 90min.)
13 apr 2024 om 21:49 Enorm lekkere pizza! Heel luchtige deeg, verse ingrediënten. Ook de Tiramisu is een echte aanrader. De bezorgtijd was wat langer, maar daar hebben ze ons voor opgebeld om te melden dat het enorm druk was, en het dus wat langer ging duren. Top!
13 apr 2024 om 9:38 De lekkerste pizza van de streek, groot Herent inclusief. De verse ingrediënten zijn rijkelijk voorzien op de lekkere pizzabodems. Ik beveel wel aan om ze af te halen, zeker als je wat verder woont.
7 apr 2024 om 19:23 Carbonara besteld, maar deze smaakte niet echt naar carbonara maar had een zurige smaak. Jammer want de pizza’s zijn er wel lekker anders.
6 apr 2024 om 12:33 Lekker maar wel prijzig
2 apr 2024 om 9:35 De bezorgtijd was langer, maar de zaakvoerder had ons daarvoor opgebeld dat het druk was. Het eten is super lekker en vers
29 mrt 2024 om 23:23 Superlekkere Italiaanse pizza's! Zeker een aanrader. Stipt op tijd op de gevraagde levertijd.
21 mrt 2024 om 18:25 De cannelloni voor mijn vrouw was lekker, van de pizza heb ik wel buikpijn gekregen... Maar dat was omdat het een 1+1 actie was en ik ze alle 2 heb opgegeten omdat ze zo lekker waren!
6 mrt 2024 om 21:49 Bestelling op een woensdag vanuit Nederokkerzeel: 18u48. Voorziene levering: 19u14. Effectieve levering: 20u10. En dan was het lauwe pizza die in de helft gewoon koud was. Maar geen nood want kregen een waardebon van €5… Die mag de vuilnisbak in.
6 mrt 2024 om 21:18 Top service! Zeer lekkere pizza!!